Livrare oriunde in tara in 24-48 ore de la confirmarea comenzii

Coletele se vor livra prin curierat rapid

Plata

Valoarea minima  a unei comenzi este de 50 RON. Comenzile cu valoare mai scazuta nu se vor prelua. 
Modalitate de plata: ramburs. Dumneavoastra veti plati curierului numai la preluarea pachetului. Puteti opta pentru plata prin transfer bancar.
Comenzile care au valoare mai mare de 1000 RON se platesc prin transfer bancar inainte de livrare.

Costuri de livrare

Transportrtul este de 25 RON pentru comenzile intre 50 RON - 500 RON. Pentru comenzile mai mari de 500 RON transportul este gratuit.
Costul transportului poate sa fie mai mare in urmatoarele cazuri: in cazul in care locatia unde trebuie livrata marfa se afla in zona mai indepartata de punctele unde au sedii firmele de curierat sau in cazul in care plantele comandate ori sunt foarte grele ori au dimensiuni foarte mari.

Plantele se livreaza in limita stocului disponibil.
Asiguram transport pe teritoriul Romaniei in orice localitate.

Plantele sunt fotografiate mature, in mediul lor optim de dezvoltare.

Livrare 24 ore, maxim 48 ore.

In toate orasele mari din tara se livreaza in 24 ore in zilele lucratoare, pot insa exista factori neprevazuti precum vremea nefavorabila, trafic deviat sau altele care pot impiedica curierul sa ajunga la dumneavoastra a doua zi.

Cele 24 de ore se calculeaza de la confirmarea telefonica a comenzii. Dupa ce depuneti comanda folosind cosul de cumparaturi de pe site sau prin e-mail, veti fi contactat telefonic de unul din operatorii Servicii Clienti pentru a confirma comanda dumneavoastra.

Programul de expedieri a coletelor.

Pentru a fi in concordanta cu orarul companiilor de curierat si pentru a va putea asigura ca primiti produsele la timp, va prezentam programul de expedieri a coletelor:

  • In cazul comenzilor depuse pana la ora 14:00 (Luni-Joi) coletele vor fi expediate in aceasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate a doua zi.

  • Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 14:00 ziua respectiva, vor fi expediate doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore in zile lucratoare.

  • Comenzile depuse Vineri pana la ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare Luni. (exceptie facand comenzile in regim de urgenta pentru care se doreste livrare Sambata ).

  • Comenzile depuse Vineri dupa ora 14:00 vor fi expediate Luni.

Livrare Sambata. Datorita suprataxei percepute de curier, toate livrarile efectuate sambata sunt considerate in regim de urgenta si se percepe o taxa pentru transport suplimentara plus alte eventuale tarife percepute de curier. Acestea va vor fi comunicate de operatorii Servicii Clienti in cazul in care cereti acest serviciu.

Important!

Pentru a evita returul comenzii si pentru a va asigura ca primiti produsele comandate la timp, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.

Daca adresa dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de dvs. vor fi expediate prin curier, cu mentiunea sa fiti contactat telefonic inainte de livrare. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar curierul va reincerca livrarea in decursul zilei urmatoare. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.