Livrare oriunde in tara in 2-7 zile de la confirmarea comenzii prin telefon

Coletele se vor livra prin curierat rapid

Plata

Valoarea minima  a unei comenzi este de 50 RON. Comenzile cu valoare mai scazuta nu se vor prelua. 
Modalitate de plata: ramburs. Dumneavoastra veti plati curierului numai la preluarea pachetului. Puteti opta pentru plata prin transfer bancar.
Comenzile care au valoare mai mare de 1000 RON se platesc prin transfer bancar inainte de livrare.

Costuri de livrare

Transportrtul este de 25 RON pentru comenzile intre 50 RON - 500 RON. Pentru comenzile mai mari de 500 RON transportul este gratuit.
Costul transportului poate sa fie mai mare in urmatoarele cazuri: in cazul in care locatia unde trebuie livrata marfa se afla in zona mai indepartata de punctele unde au sedii firmele de curierat sau in cazul in care plantele comandate ori sunt foarte grele ori au dimensiuni foarte mari.

Plantele se livreaza in limita stocului disponibil.
Asiguram transport pe teritoriul Romaniei in orice localitate.

Plantele sunt fotografiate mature, in mediul lor optim de dezvoltare. 

Pentru a afla marimea produsului la livrare va rugam sa accesati ghidul de dimensiuni.

Avand in vedere ca volumul si gama plantelor comercializate de noi este foarte mare in  cazul in care planta primita va avea o culoare diferita in perioada de inflorire decat cea comandata, ne obligam sa schimbam planta respectiva. Pentru a putea procesa schimbul, clientul se obliga sa organizeze si sa faca returul produsului indiferent de perioada trecuta de la data primirii comenzii. Dupa ce este receptionata de noi returul, veti primi noua planta cu mentiunea ca costurile de livrare al noului produs si returul celui vechi va fi suportat de catre noi.

Pentru a evita returul comenzii si pentru a va asigura ca primiti produsele comandate la timp, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.

Daca adresa dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de dvs. vor fi expediate prin curier, cu mentiunea sa fiti contactat telefonic inainte de livrare. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar curierul va reincerca livrarea in decursul zilei urmatoare. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.