Filtru Produse (29 produse)

Tipul Plantei

Anotimp inflorire

Amplasare

Se afiseaza 1-24 din 29 produse

Fiecare gradina are farmecul ei aparte. Plantele si florile sunt nestematele gradinilor pe care le innobileaza si le decoreaza in cel mai frumos si placut mod posibil. Frumusetea se poate vedea in fiecare planta si la fiecare firicel de iarba care contribuie la decorarea gradinilor.

Plantele urcatoare, agatatoare ofera decoruri gradinilor intr-un mod mult mai deosebit, creand imagini interesante cu aer misterios, romantic si modern. Ele sunt folosite pentru a decora si infrumuseta toate gradinile mari si mici, ziduri sau cladiri. Plantele urcatoare pot acoperi perfect orice spalier sau perete. Aceste soiuri sunt ideale pentru a oferi culori, prospetime si viata oricarui zid sau perete gol, lipsit de viata care are nevoie de o infatisare noua si un plus de atentie. Acceseaza acum magazinul nostru online si cumpara cele mai frumoase plante urcatoare pentru casa si gradina ta.

Noi iti oferim multe soiuri de plante urcatoare si cataratoare la preturi avantajoase. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva plante urcatoare ce trebuie sa le ai in gradina ta:

Vita de Canada este o planta urcatoare ce are frunzele decorative cu aspect palmat in nuante intense de rosu-purpuriu odata cu venirea toamnei. Soiul se poate antrena pe zidurile cladirilor si pe spaliere. Aceasta creste cu frunzisul dens.

Foloseste plante urcatoare pentru crearea unei gradini englezesti: poti antrena florile agatatoare pe zidurile casei pentru un aspect inedit. Acestea gradini remarcabile, pline de mister se pot obtine prin plantarea diferitor soiuri de Iedera. Soiul Goldeheart este o planta urcatoare care isi mentine prospetimea tot timpul anului, indiferent de anotimp. Acest tip de iedera are frunzele cu aspect pestrit in nuante de verde inchis cu crem-auriu in mijloc pentru a oferi mult mai multa culoare. Un alt soi cu cu frunzele pestrite este Hedera Helix Hibernica.

Privind zidurile de piatra ale cladirilor decorate cu plante urcatoare simti ca traiesti intr-un loc misterios, de basm. Ele se vad doar din loc in loc fiind acoperite cu liane cataratoare pline cu frunze in culori superbe de verde, violet si purpuriu oferite de Hedera Helix Artropurpurea. Trompetele colorate si parfumate ale minunatelor soiuri de plante urcatoare din categoria Caprifoi (Lonicera) sau Luleaua Turcului (Campsis Radicans) sunt vedetele gradinilor, falnicia si frumusetea lor te atrage prin culoarea si bogatia lor florala.

Spalierele arcuite impodobite cu flori si plante urcatoare, foisoarele ce sunt inconjurate de jur imprejur cu o mantie colorata de plante urcatoare cu flori ofera un aer romantic si plin de culoare gradinilor. Acest tablou plin de nuante intense se poate obtine plin sadirea plantelor cataratoare din soiul Clematis. Fiecare soi are florile mari, deschise in combinatii de culori superbe, reci sau calde.

Alte tipuri de plante urcatoare pe care trebuie sa le ai in gradina sau curtea ta sunt Glincinele mov, roz si albe (Wisteria Sinensis). Florile lor ce cresc precum niste ciorchini de struguri si incununeaza peisajul in culori superbe. Florile acestor plante cataratoare atrag intr-o mare veselie fluturii, intensificand atmosfera de basm.

Gradinile prind viata si culoare datorita plantelor urcatoare care sunt usor de intretinut si nu au nevoie de ingrijiri deosebite, frumusetea lor naturala creeaza un peisaj ce iti taie respiratia. Plantele urcatoare cresc usor, se adapteaza bine in orice sol, spatiu sau zona din gradina si pot fi plantate chiar si in ghivece de dimensiuni medii. Cumpara acum de la Royal Plant cele mai inedite soiuri de plante urcatoare si transforma-ti gradina intr-un adevarat paradis.

Mai mult