Filtru Produse (230 produse)

Tipul Plantei

Anotimp inflorire

Amplasare

Creste pana la

Se afiseaza 1-24 din 230 produse

Florile si Plantele ornamentale ofera personalitate gradinilor.

Transforma-ti gradina intr-un loc de basm plin de eleganta, viata si culoare. Obtine o gradina perfecta plina cu flori si plante ornamentale asa cum tu ti-ai dorit. RoyalPlant.ro este o gradina imensa, bogata cu cele mai umitoare soiuri de flori si plante ornamentale atractive si deosebite. Aici este locul unde vei descoperi cele mai minunate soiuri de plante si flori incredibile care se regasesc in intreaga lume.

In categoria Flori si Plante ornamentale din magazinul online RoyalPlant oferim o varietate de soiuri de plante si flori pentru fiecare zona din gradina, pentru fiecare proiect, pentru fiecare stil de gradina si pentru fiecare dorinta. De la flori urcatoare, trandafiri, perene pentru gradinile insorite sau umbrite, perene pentru stancarie pana la ierburi, bambusi, ferigi si plante acvatice, aici le vei gasi pe toate.

Florile sunt plantele gingase si delicate cu petalele matasoase si parfumate ce ofera frumusete gradinilor si peisajelor. Plantele ornamentale au o misiune la fel de importanta ca si gingasele si delicatele flori care sunt excelente pentru toate tipurile de gradini. In functie de soiul plantelor, unele ofera frumusete prin dimensiuni si culori iar altele produc flori spectaculoase ce ofera imagini placute si izbitoare.

Florile si plantele ornamentale de gradina adauga culoare si texturi peisajului. In fiecare anotimp frumusetea acestor plante creeaza tablouri minunate iar culorile si nuantele se schimba spectaculos.

Cele mai frumoase decoruri de gradina se obtin prin imbinarea diverselor soiuri de flori cu plante perene decorative. Combinate pot creea decoruri in palete minunate de culori care ofera stil si naturalete gradinilor.
Alegerea florilor pentru gradina trebuie facuta in functie de soiul lor. O gradina decorata cu flori si plante ornamentale pentru fiecare anotimp va reflecta frumusete pe tot parcursul anului.

In magazinul online Royal Plant vei gasi o selectie minunata de trandafiri spectaculosi cu petale catifelate nuantate in culori perfecte pentru gradinile de vara cu aspect romantic si elegant. Soiuri de trandafiri pitici, urcatori, trandafiri parfumati din soiuri nobile cu petale colorate in culori vibrante.

Soiuri de flori urcatoare care isi intind mrejele lungi impodobite cu flori plapande peste zidurilor si pergolele din gradina oferindu-le viata si culoare.

Plante perene care adora lumina sunt ideale pentru gradinile stralucitoare ce sunt razbatute de razele calde ale soarelui. Soiuri de plante si flori interesante care cresc bine in locurile cu umbra si creeaza imagini perfecte sunt ideale pentru gradinile cu aer misterios oferite  zone umbrite si cotloane intunecoase.

Poti alege plante decorative puternice care cresc usor in cele mai grele conditi, soiuri ce ornamenteaza gradinile de tip stancarie. Ierburi si bambusi pentru decoruri exotice, tropicale. Ferigi pentru gradinile salbatice, montane si ierburi acvatice ce impodobesc frumos iazurile oferind contraste interesante cu luciul ca de sticla al apelor.

O variata selectie de flori si plante ornamentale iti sta la dispozitie RoyalPlant.ro. Viziteaza taramul minunat al florilor si plantelor decorative, vei vedea cum imaginatia ta va fi inundata de noi si noi idei pe care sa le pui in practica pentru a crea gradina perfecta pentru tine.

Mai mult