Filtru Produse (19 produse)

Tipul Plantei

Anotimp inflorire

Amplasare

Creste pana la

Se afiseaza 1-19 din 19 produse

Ierburile ornamentale si bambusii plantati in gradini au o valoare decorativa deosebita.

Forma si aspectul lor interesant pune in valoare orice peisaj. In gradini atat ierburile decorative cat si soiurile de bambusi in combinatie cu alte plante, flori, arbusti si arbori realizeaza imagini spectaculoase.

Ierburile ornamentale si bambusii sunt plante ideale de decor pentru orice tip de gradina. Indiferent de soi sau de marime bambusilor si a ierburilor ornamentale acestea atrag privirile prin frumusetea lor naturala, mai mult aceste plante nu au nevoie de ingrijiri deosebite.

Ierburile ornamentale si bambusii nu sunt pretentiosi in privinta solului si au o rezistenta mare la seceta. Acesta este un avantaj in plus pentru a planta cele mai deosebite specii in gradini sau in curtea casei tale.

Bambusii si ierburile decorative se pot planta in grupuri, alienate sau in mod solitar.

Aceste minunatii de plante se pot utiliza in decoruri imbinate cu piatra si lemnul. Efectul va fi remarcabil. Iarba rosie Unicina Rubra este un soi perfect pentru gradinile de stancarie deoarece creeaza contraste maronii rosiatice demne de admiratie intr-un sol pietros.

Bambusii sunt plante interesante care creeaza efecte exotice, sofisticate, dar in acelasi timp relaxante in interiorul unui spatiu verde. Orice gradina sofisticata trebuie sa fie ornamentata cu soiuri de bambusi. Soiurile pitice ofera imagini tropicale in gradini si alte spatii verzi.

In gradinile in stil japonez poti sa creezi o oaza de soiuri cu bambusi. Terasele si gradina ta pot primi o infatisare exotica daca realizezi combinati de plante cu bambusi.

Ierburile ornamentale de talie mare se pot folosi pentru a masca orice loc nedorit din gradina precum zidurile inestetice sau gardurile. Cel mai interesant soi de ierburi decorative de talie mare pe care le poti planta in gradina este Iarba de Pampas. Inflorescenta este foarte frumoasa, florile au forma unor pene delicate ce sunt miscate de adierea vantului. Acest soi poate deveni centrul de atentie al spatiului verde gol de langa casa. Bambusa Metake este un soi inalt care plantat pe langa ziduri, garduri, in frontiere va oferi decoruri interesante desprinse din peisajele tropicale-exotice.

Poti crea o gradina cu texturi si forme plantand iarba decorativa Festuca Gautieri. Aceasta creste in smocuri dese si rotunjite. Culoarea firelor de iarba in nuante de verde crud iti dau impresia ca sunt niste canaci imensi. Acest soi poate fi plantat pe langa trotuare, borduri sau in amestecuri de plante in gradinile de stancarie.

Decoruri atragatoare cu ghivece, terase si balcoane pline de contraste se obtin cu ajutorul plantelor decorative. Ierburile ornamentale sunt ideale ca plante de ghiveci. Culorile, forma, aspectul si marimea lor realizeaza efecte interesante in orice aranjament. Ierburile ornamentale in ghivece pot infrumuseta orice balcon sau tereasa. Soiurile deosebite care cresc foarte bine in ghivece sunt Barba Sarpelui. Culoarea sa negricioasa realizeaza contraste izbitoare cu ghivecele colorate.

Ierburile decorative au puterea de a transforma radical aspectul unei gradini. Cu ajutorul lor spatiile verzi pot primi un aer elegant, rafinat sau un aspect cat mai natural.

Pentru efecte naturale pe langa borduri sau cabane si foisoare Stuful Chinezesc (Miscanthus sinensis) este iarba ornamentala perfecta. Delicatetea si aspectul firelor de iarba creeaza cele mai naturale imagini.

Fiecare planta are frumusetea si farmecul ei aparte cu care te incanta. Ierburile decorative si bambusii pot fi plantele de atractie in orice peisaj si gradina. Nu ezita, achizitioneaza-ti bambusi sau ierburi decorative din magazinul nostru online. Vei ramane surprins de efectele pe care acestea le vor crea in gradina ta.

Mai mult