Filtru produse (32 produse)

Tipul Plantei

Amplasare

Creste pana la

Recoltare

Se afiseaza 1-24 din 32 produse

Ce incantator este sa privesti livezile imense, incarcate cu pomi fructiferi de diferite soiuri ce au coroana plina cu fructele coapte delicioase. Si tu poti sa culegi roadele dulci ale pomilor fructiferi din propia gradina daca plantezi soiuri diferite de pomi pe care ii adori atat pentru consumul proaspat cat si preparat.

Royal Plant iti ofera acum posibilitatea de a iti achizitiona cele mai delicioase soiuri de pomi fructiferi.
In fiecare sezon fiecare pom fructifer ofera roadele sale. Pomii fructiferi sunt o sursa bogata de delicatese aromate.

Pomii fructiferi sunt cultivati si pe scara larga pentru consumul fructelor, pentru comert sau pentru industria alimentara la diverse preparate. Tu iti poti transforma gradina intr-o sursa naturala de fructe pe care sa le culegi si sa te bucuri de prospetimea lor. Mai mult, vei putea chiar sa iti creezi propria ta afacere profitabila cu roadele pomilor fructiferi. Daca doresti sa iti creezi propria livada, noi iti vom enumera cateva soiuri de pomi fructiferi cu roade delicioase care iti lasa gura apa.

Marul este cel mai popular pom fructifer. Indiferent de soiul lor, merele sunt raspandite in intreaga lume. Un mar pe zi tine doctorul deoparte! Aceasta este o zicala populara. Cu siguranta, iti doresti sa te bucuri de o sursa de vitamine naturale pe care o poti avea chiar in gradina ta pentru tine si familia ta. O gradina cu mere este o alegere ideala. Merele sunt fructe cu miezul crocant si suculent. In functie de soiul pomului fructifer, coaja merelor difera. Marul Starkrimson este un soi de toamna. Fructele sale sunt mari cu coaja subtire si cu pulpa suculenta dulcie. Marul Jonathan are fructele sub forma ovala usor turtita cu coaja rosiatica-lucioasa. Miezul fructului este gustos, dulce-aromat. Marul Golden Delicios face fructe din abundenta. Fructul este mare cu coaja subtire, galbena. Miezul fructului este afanat, suculent si dulce-aromat. Marul Granny Smith este la fel de delicios, fructele au coaja verde-lucioasa cu miezul crocant, dulce-acrisor.

Piersicul este un pom fructifer care isi are originea din tari exotice, de pe continteul asiatic. Fructele de piersic cresc pe crengi in mod solitar sau grupate. Forma fructelor este sferica si prezinta o despartitura pe o parte. Coaja este subtire in nuante de portocaliu cu galben deschis. Pielita este usor acoperita de un strat subtire de puf iar in mijlocul fructului se gaseste un sambure mare. Gustul fructelor este aromat, suculent si parfumat. Piersicul Redheaven este un fruct de soi american ale carui fructe sunt mari, zemoase si dulci. Piersicul Cardinal este un soi nobil cu fructele mari la fel de delicioase.

Nectarinul este un pom fructifer asemantoar cu piersicul. Acestea insa nu au coaja acoperita cu puf. Fructul este mare cu pielita lucioasa in nuante portocalii-rosiatice cu pete galbene. Miezul fructelor este la fel de gustoas si suculent ca fructele de piersic. Nectarinul Flavortop este un soi delicios cu roade parfumate si aromate.

Prunul este un pom fructifer care se cultiva pe scara foarte larga in toate zonele din Romania. Prunele sunt fructe delicioase acoperite cu o pielita cu aspect brumat cu pulpa carnoasa, zemoasa ce sunt folosite la compoturi, gemuri sau sucuri. Acestea sunt o materie prima excelenta si pentru prepararea de tuica traditionala. Cele mai bune soiuri de pruni sunt Sermina, Cacanska Lepotica, Agen, Bluefree si Stanley.

Ciresul este pomul fructifer care iti ofera primele fructele ale verii. Ciresele sunt dulci si delicioase. Fiecare fruct are cate un sambure in interiorul miezului. Pielita miezului este subtire iar miezul este dulce, suculent. Soiurile care dau rod din abundenta sunt Ciresul Negru de Bistrita care este un soi autentic romanesc cu fructele dulci in nuante negricioase. Ciresul Rubin, Ciresul Stella, Ciresul Germersdorf sunt de asemenea soiuri delicioase ideale pentru compot si dulceturi sau pentru consumul in stare proaspata.

Primavara pomii fructiferi iti transforma gradina in peisaje de basm pline de flori ce emana miresme parfumate si prezinta un element decorativ inedit pentru orice spatiu verde. In schimb vara incep, pe rand in functie de soiul lor, sa iti ofere deja primele roade iar toamna este anotimpul cel mai bogat in care pomii fructiferi abunda de rodul copt delicios. De ce sa nu plantezi si tu in propia gradina aceste delicatese? Te vei putea bucura de frumusetea si prospetimea si gustul lor bun in toate anotimpurile.

Viziteaza magazinul online Royal Plant si alege pomii fructiferi cei mai deliciosi pentru a avea o afacere de succes cu fructe proaspete ori gemuri sau pentru a-ti imbucura familia cu fructe bio cultivate chiar de tine.

Mai mult