Trandafir Peace

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Peace este un soi teahibrid care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufe dense, stufoase cu tulpinile puternice, spinoase. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc cu aspect penat in nuante intense de verde inchis cu suprafata semi-lucioasa. Florile sunt mari, deschise cu aspect bicolor. Petalele florilor sunt colorate in interior in nuante de galben pal cu marginile conturate in nuante de rosu-roz intens.

Rosa Peace se poate dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Infloreste spectaculos de la inceputul verii pana in toamna. Florile infloresc continuu din iunie pana la sfarsitul lunii octombrie. Plantarea se va face doar in locuri insorite, puternic luminate. Soiul creste bine in soluri fertile care au un drenaj bun si are o rezistenta ridicata la poluare si la daunatori.

Trandafirul Peace este o planta decorativa prin flori care se poate folosi la aranjamente peisagistice in parcuri si stradal. Soiul ofera imagini colorate in orice tip de gradina. Florile de trandafiri se folosesc la realizarea de aranjamente florale, buchete sau ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara