Trandafir Kimono

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,00 lei
- +

Trandafirul Kimono este un soi care apartine de familia floribunda si creeaza tufe bogate, dense in frunzis si in special flori. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in nuante inchise de verde. Florile sunt mari, deosebite, usor parfumate cu petalele in nuante atractive de roz. Fiecare floare este formata din 30-40 de petale. Acestea au aspect batut.

Kimono creste armonios, inaltimea la care poate ajunge este de 50-100 de centimetri. Soiul are o perioada lunga de inflorire astfel primi boboci de trandafir se deschid in luna iunie si infloresc continuu pana in luna noiembrie daca toamna este mai blanda. Trandafirul adora lumina si zonele insorite, creste cel mai bine daca se planteaza in soluri fertile, argiloase, bine drenate cu o umiditate medie. Nu prezinta sensibilitate deosebita la daunatori, boli sau la temperaturile scazute.

Trandafirul Kimono este o planta decorativa prin flori care aduce culoare in orice aranjament de gradina. Soiul se poate planta in parcuri sau stradal. Cu florile de trandafiri se pot realiza aranjamente florale superbe si buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara