Trandafir Nina Weinbull

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Nina Weinbull este un soi care se incadreaza in categoria Floribunda. Creeaza tufe dense si bogate avand tulpinile inalte si puternice. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori inchise de verde cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari, formate din 25 de petale catifelate in culori aprinse de rosu cardinal.

Nina Weinbull are o crestere viguroasa iar la maturitate poate atinge inaltimea de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire a soiului este lunga, primele flori se deschid in luna iunie si infloresc pana in octombrie sau chiar noiembrie. Plantarea trandafirului trebuie facuta doar in zonele insorite, puternic brazdate de lumina naturala. Soiul nu este pretentios la sol, creste bine in cele cu un drenaj bun. Are o rezistenta puternica la daunatori si la schimbarile de temperatura.

Trandafirul Nina Weinbull este un soi extrem de popular cultivat in mai multe tari. Soiul creeaza peisaje ornamentale superbe in orice tip de gradina. Creste la fel de bine si in ghivece mari ce sunt perfecte pentru amenajarea teraselor si balcoanelor.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara