Trandafir Ingrid Bergman

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Ingrid Bergman este un soi teahibrid care creste in tufe bogate. Tuplinile sunt inalte si spinoase iar frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori intense de verde cu aspect lucios. Florile sunt mari, parfumate cu petalele catifelate, colorate in culori aprinse de rosu cardinal. Fiecare floare este formata din 30-40 de petale.

Ingrid Bergman creste viguros, soiul atinge inaltimile de 50-100 de centimetri. Infloreste anual, primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lunii noiembrie astfel perioada de inflorire este lunga in. Trandafirul adora zonele cu multa lumina naturala si creste ideal daca se planteaza in soluri bine drenate cu o umiditate medie. Trandafirul este o planta rezistenta la daunatori si la poluarea aerului din zonele urbane, aglomerate.

Trandafirul Ingrid Bergman cu florile sale deosebite asemanatoare cu catifeaua creeaza imagini inedite in orice gradina. Se poate planta si in ghivece mari cu care se pot impodobi terasele si balcoanele. Florile superbe se folosesc la aranjamente florale si buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara