Trandafir urcator Perennial Blue

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Perennial Blue este un soi urcator care face parte din familia Rosaceae. Creste puternic cu ramurile lungi, spinoase iar frunzele sunt de marime mijlocie si cresc in nuante de verde inchis. Inflorirea este puternica,  florile sunt mari si cresc cu aspect batut. Fiecare floare este formata din petale in nuante de roz-violet cu dungi albe. Florile cresc in grupuri bogate.

Perennial Blue are o crestere viguroasa iar la maturitate poate atinge inaltimea de 3 metri daca are sustinere. In perioada verii trandafirul infloreste puternic. Primele flori apar in luna iulie si infloresc pana la sfarsitul lunii septembrie. Prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite, puternic luminate. Soiul prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie si nu este o planta sensibila la daunatori si la boli.

Trandafirul Perennial Blue este deosebit de decorativ prin flori. Trandafirul are nevoie de sustinere pentru a se intinde astfel este ideal daca se antreneaza pe pergole, foisoare, ziduri, garduri, grilaje. Plantat in gradina ofera frumusete si culoare pe tot parcursul verii.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna