Trandafir Kronenbourg

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Kronenbourg este un soi teahibrid care formeaza tufe bogate cu tulpinile inalte, puternice. Tulpinile prezinta spini iar frunzele cresc in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari, elegante, fiecare este formata din 45-50 de petale catifelate, colorate in nuante de rosu cu galben-portocaliu.

Kronenbourg se dezvolta puternic, inaltimea la care poate ajunge fiind de 50-100 de centimetri. Trandafirul infloreste de la inceputul verii din luna iunie pana tarziu spre sfarsitul anotimpului de toamna in octombrie sau noiembrie inainte de primul inghet. Soiul adora lumina si zonele insorite astfel plantarea trebuie facuta doar in locurile deschise, luminoase. Soiul prospera cel mai bine in soluri cu un drenaj bun care au o umiditate medie. Trandafirul nu necesita ingrijiri deosebite.

Trandafirul Kronenbourg este o planta decorativa prin flori foarte apreciata si indragita. Florile sale superbe creeaza imagini deosebite in orice tip de gradina sau in alte aranjamente peisagistice. In gradini se planteaza solitar sau in grupuri, pe langa borduri, trotuare, alei sau in ronduri cu flori. Florile sunt ideale pentru a realiza aranjamente florale deosebite.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara