Trandafir Blue Monday

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,50 lei
- +

Rosa Blue Monday este un soi superb de trandafir care face parte din familia Rosaceae. Soiul creste cu tuplinile inalte si puternice pe care din loc in loc cresc spini. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in nuante de verde inchis. Florile sunt mari, deosebite, formate din petale catifelate in nuante de violet. Aceasta culoare unica face ca acest soi sa fie foarte cautat si apreciat de toti iubitorii de flori.

Blue Monday creste puternic si vigoros, ajunge rapid la maturitate cand poate atinge inaltimi intre 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga, primele flori se deschid usor in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii octombrie. Trandafirul se planteaza doar in zonele luminoase, deschise si insorite. Soiul creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun. Are o rezistenta buna la poluarea aerului si la daunatori.

Trandafirul Blue Monday este o planta decorativa si rara. Florile sale deosebite, violete, impodobesc superb orice tip de gradina unde se pot planta pe langa alei, trotuare, in borduri sau in ronduri. Florile cu o coloristica superba creeaza aranjamente florale si buchete inedite.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara