Trandafir Alison

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Alison face parte din familia Rosaceae si formeaza tufe dense cu tulpinile puternice si inalte pe care din loc in loc cresc spini. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori de verde inchis. Florile sunt mari, deschise formate din petale fine in culoarea piersicii.

Rosa Alison are o crestere viguroasa iar la maturitate poate atinge inaltimea de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este superba. Florile incep sa isi deschida petalele in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii octombrie. Trandafirul adora lumina astfel creste cel mai bine daca se planteaza in zonele deschise, puternic luminate de soare. Fata de sol trandafirul nu este pretentios, in general creste bine in cele cu un drenaj bun. Soiul nu necesita ingrijiri speciale si are o rezistenta puternica la daunatori si la poluarea aerului.

Trandafirul Alison este o planta decorativa prin florile superbe care ofera culori calde, deosebite in orice aranjament de gradina. Se planteaza in ronduri, pe langa cladiri, case, trotuare si alei. Florile se pot folosi la aranjamente florale pentru diverse ocazii si la realizarea de buchete sau ca flori simple pentru vaza. 

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara