Trandafir Nostalgie

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Nostalgie este considerat un soi cu adevarat nostalgic care tine de categoria tehibrizilor si se incadreaza in in familia Rosaceae.

Florile sunt mari, semi-duble, bicolore. Fiecare floare este formata din petale colorate. Pe interior floarea este alba iar marginile petalelor sunt conturate cu rosu intens. Frumusetea lor este vazuta chiar de la departare.

Soiul creste in tufe dense si bogate. Tulpinile sunt puternice, spinoase iar frunzele cresc cu aspect penat in culori intense de verde cu aspect semi-lucios.

Nostalgie este un soi cu o crestere viguroasa care poate atinge inaltimile de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga, primele flori se deschid in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii octombrie. Trandafirul este o planta iubitoare de lumina astfel creste ideal in zonele insorite, puternic luminate. Plantarea se va face doar in soluri care au un drenaj bun. Soiul are o rezistenta remarcabila la boli si la poluarea aerului din orasele mari.

Trandafirul Nostalgie creeaza contraste interesante de culori datorita florilor care au aspectul unic. Se poate planta in orice tip de gradina sau aranjament peisagistic. Florile sale superbe sunt folosite la buchete si aranjamente florale sau ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna