Trandafir Macbeth

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Rosa Macbeth este un soi de trandafir englezesc, romantic care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufe dense, bogate cu tulpinile puternice si spinoase. Frunzele sunt de marime mijlocie si cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis cu suprafata semi-lucioasa. Florile sunt mari, deosebite in nuante vibrante. Fiecare floare este formata din petale fine in nuante de roz intens, stralucitor. Florile au aspect batut.

Macbeth are o crestere viguroasa iar la maturitate ajunge cu usurinta la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Trandafirul infloreste in bufeuri de la inceputul verii in luna iunie pana la sfarsitul lunii octombrie. Plantarea se va face doar in zonele deschise, puternic luminate. Trandafirul prospera cel mai bine in soluri fertile, bogate cu un drenaj bun si o umiditate medie. Soiul nu este sensibil la poluare si la daunatori.

Trandafirul Macbeth este un arbust decorativ ale carui flori bogate creeaza imagini romantice in aranjamentele de gradini unde se poate planta in ronduri, pe langa cladiri, alei, trotuare, borduri sau pe langa bancute si foisoare. Florile de trandafir se pot folosi la realizarea de aranjamente florale si buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara