Trandafir pitic The Fairy White

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
22,00 lei
- +

Rosa The Fairy White este un soi acoperitor de sol. Trandafirul este pitic si formeaza tufe bogate, dense cu flori superbe. Crengile sunt arcuite si flexibile. Frunzele cresc in culori inchise de verde cu aspect lucios iar florile sunt mari cu petalele albe. Pe tulpini florile cresc grupate. Petalele sunt usor parfumate.

Trandafirul The Fairy White are o crestere viguroasa si poate atinge inaltimea de 20-30 de centimetri insa este mult mai impresionant prin raspandirea pe orizontala. Soiul are o perioada lunga de inflorire, primele flori apar in luna iunie si infloresc superb pana in luna septembrie. Creste cel mai bine daca se planteaza in zonele deschise si luminoase. Fata de pamant nu este pretentios, prefera solurile care au un drenaj bun. Este rezistent la poluarea aerului, la daunatori si la schimbarile de temperaturi.

Trandafirul The Fairy White este un soi deosebit datorita infloririi abundente. Trandafirul creeaza borduri minunate in orice gradina. Se planteaza in general ca acoperitor de sol. Plantat in ghivece mari impodobeste superb terasele si balcoanele.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara