Trandafir Nuits de Young

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Nuits de Young este un soi vechi, istoric care face parte din familia Rosaceae si formeaza un arbust zvelt, bogat. Tulpinile sunt puternice si spinoase iar frunzele cresc cu aspect penat in culori intense de verde. Florile sunt mari, puternic parfumate. Fiecare este formata din petale cu aspect de catifea in nuante intunecate de visiniu-maroniu. Florile au aspect batut.

Nuits de Young este un soi cu o crestere viguroasa care la maturitate poate atinge inaltimile de 100-150 de centimetri. Trandafirul infloreste spectaculos de la inceputul anotimpului de vara din luna iunie pana spre sfarsitul toamnei in octombrie. Soiul prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite, deschise. Creste armonios in soluri fertile cu un drenaj bun si nu prezinta sensibilitate la daunatori.

Trandafirul Nuits de Young este un arbust decorativ prin flori care se poate planta in orice tip de gradina. Creeaza imagini deosebite in gradinile de tip cottage si gradinile informale. Florile se pot folosi la aranjamente florale si la realizarea de buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna