Trandafir Ausmas

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Rosa Ausmas este un soi de trandafir catarator care face parte din familia Rosaceae. Soiul creste puternic cu tulpinile lungi, ramificate, bogate, impodobite cu flori. Frunzele cresc sub forma ovala cu marginile zimtate in culori inchise de verde. Florile sunt mari cu aspect batut iar petalele sunt colorate in nuante intense de galben, portocaliu.

Ausmas este un soi cu o crestere viguroasa, inaltimea maxima la care poate sa se dezvolte este de 100-150 de centimetri. Trandafirul prospera cel mai bine in zonele deschise, luminoase si insorite. Soiul are o perioada lunga de inflorire, primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc incontinuu pana in luna octombrie. Trandafirul creste cel mai bine in soluri cu un drenaj bun cu o umiditate medie. Soiul nu prezinta sensibilitate la daunatori.

Trandafirul Ausmas este un planta decorativa cu flori si are nevoie de sustinere petru a se intinde. Impodobeste puternic gradina daca se antreneaza pe foisoare, pe spaliere, ziduri, garduri sau pe caldiri.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara