Trandafir Queen Elizabeth

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Rosa Queen Elizabeth este un soi care se incadreaza in categoria trandafirilor Floribunda si face parte din familia Rosaceae. Soiul este cultivat din anul 1954. Trandafirul formeaza tufe dense si bogate cu tulpinile inalte pe care din loc in loc cresc spini. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari, superbe, fiecare fiind formata din petale matasoase in nuante intense de roz deschis.

Queen Elizabeth are o crestere viguroasa iar la maturitate poate atinge inaltimea de 50-100 de centimetri. Trandafirul infloreste de la inceputul anotimpului de vara din luna iunie pana la sfarsitul lunii octombrie. Creste cel mai bine daca se planteaza in zonele deschises si insorite, in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun. Are o rezistenta deosebita la poluare si la daunatori.

Trandafirul Queen Elizabeth este foarte decorativ datorita florilor care creeaza imagini inedite in orice tip de gradina. Se poate planta in borduri, pe langa trotuare, alei sau in ronduri. Cu florile sale deosebite se pot realiza aranjamente florale remarcabile, buchete sau se pot folosi ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara