Filtru produse (89 produse)

Tipul Plantei

Amplasare

Creste pana la

Recoltare

75,00 lei
Castanea sativa este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Fagaceae. Denumit si Castanul Comestibil, copacul se dezvolta puternic cu o coroana larga si densa. Frunzele cresc sub forma lanceolata cu marginile dintate in nuante de verde...

39,00 lei
Parul Napoca este un pom fructifer care apartine familiei Rosaceae, un soi romanesc care face fructe delicioase. Acesta creste cu o tulpina dreapta puternica, lemnoasa iar coroana ii este ramificata si bogata. Frunzele cresc sub forma ovata in nuante de...
Se afiseaza 1-24 din 89 produse

Gradina casei tale poate deveni o sursa bogata de bunatati deosebite care iti va incarca camara cu cele mai bune roduri delicioase, proaspete, pline de gust, savoare si arome.

Magazinul RoyalPlant iti transforma visele in realitate. Deschide portile gradinii RoyalPlant si descopera cele mai rodnice plante pentru gradina, livada sau podgorie. Acceseaza categoria de Fructe si Pomi Fructiferi pentru a vedea ce soiuri rafinate poti planta in propia gradina.

RoyalPlant ofera o gama variata de fructe, pomi fructiferi, vita de vie, plante aromatice. Aceste plante iti vor delecta papilele gustative cu cele mai rafinate gusturi si arome.

Indiferent de spatiul pe care il detii sau dimensiunea gradinii, le poti transforma intr-un loc versatil plin de culoare dar si de gust. Foloseste-te de fiecare metru patrat si vei vede ce transformare mare poti face si ce beneficii iti poate oferi gradina ta.

Transforma-ti gradina intr-un taram al aromelor prin plantarea celor mai placute plante aromatice, soiuri ce iti vor oferi savoare, gust si aroma mancarilor si preparatelor. Ce poate fi mai practic decat sa ai propriile mirodenii la indemana, intotdeauna proaspete? 

Priveste cum gradina ta se aseamna cu o livada bogata in pomi fructiferi ce creeaza imagini colorate pline de parfum in anotimpul de primavara iar toamna bucura-te de rodul copt al fructelor ce stau inghesuite pe crengile bogate ale pomilor.

Creeaza podgorii cu soiuri rafinate si regale de vita ce ofera stuguri deliciosi, crocanti de masa si struguri suculenti, plin de aroma pentru vinuri fine, rafinate. Soiuri de vita de vie care ofera roduri din abundenta ce lucesc la surasul soarelui.

Chiar daca locuiesti la oras, gradina ta poate sa iti ofere arome, gust si culori. Planteaza ronduri cu plante aromatice ce vor oferi savoare si gust preparatelor culinare. Umple pergolele si spalierele din curtea casei cu soiuri de vita de vie, fa loc si pentru cativa pomi fructiferi care iti vor oferi roduri dulci si aromate.

Vino acum pe Royal Plant si descopera cele mai delicioase soiuri de pomi fructiferi, fructe si vite de vie savouroase. Ofera culoare gradinii tale si savoare delicilor tale culinare cu ajutorul celor mai gustoase fructe.

Mai mult