Arbust Pyracantha Red Column

* Dimensiune : 
25,00 lei
- +

Pyracantha Red Column este un arbust decorativ din familia Rozaceaea. Acesta creste sub forma de tufisuri mari, inalte si bogate in fructe si flori. Fructele intens colorate impresioneaza ochiul privitorului de aceea aceasta specie este folosita in diverse ornamente.

Frunzele le intalnim sub forma de lance si au culoarea verde inchis. Florile cresc sub forma de buchet si sunt mici si albe. Fructele mici, rosii sunt sustinute de codite lungi si au forma sferica.

Este o specie de talie mare, maximul de inaltime la care poate ajunge fiind 5 metri. Perioada de inflorire incepe in luna Mai si dureaza pana in luna August. Mediul propice de dezvoltare este in locurile semi-umbroase sau cele scaldate in bataia soarelui. Agreeaza orice tip de sol atata timp cat este bine drenat. Are o rezistenta remarcabila la temperaturi scazute.

Pyracantha Red Column se planteaza singur, in grupuri sau ca si gard viu in gradini, parcuri, pe ziduri, garduri sau pereti. Datorita portului, frunzelor, florilor si fructelor intens colorate devine un arbust decorativ extrem de apreciat.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Anotimp inflorire : Primavara, Vara