Hydrangea serrata Preciosa

* Dimensiune : 
27,50 lei
- +

Hydrangea serrata Preciosa este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Hydrangeace si este cunoscut sub denumirea de Hortensie. Creste sub forma de tufisuri imense, bogate in frunzis. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in nuante intense de verde inchis sub forma ovala si au marginile zimtate. Florile minunate impodobesc din abundenta suprafata arbustului. Florile cresc in buchete mari, globulare in nuante de roz deschis.

Hortensia Preciosa este un arbust decorativ de talie mijlocie cu o crestere moderata care se poate dezvolta la maturitate pana la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Perioada de inflorire este spectaculoasa, soiul infloreste pe toata perioada de vara, primele flori apar in luna iunie si infloresc pana in septembrie. Hortensia creste foarte bine in zonele insorite sau in locuri cu semi-umbra si nu prezinta sensibilitate la daunatori sau la mediul poluat.

Hydrangea serrata Preciosa este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Hortensia este cultivata la scara larga in lume in aranjamente decorative de gradini sau in parcuri si in alte aranjamente peisagistice. In gradini arbustul oferi imagini minunate daca se planteaza solitar sau in grupuri. Florile de Hortensie sunt folosite la realizarea de aranjamente florale pentru ocazii, la buchete sau ca flori pentru vaza.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara