Barba Albastra Caryopteris Heavenly Blue

* Dimensiune : 
18,50 lei
- +

Caryopteris clandonensis Heavenly Blue este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Lamiaceae si poarta denumirea populara de Barba Albastra. Soiul formeaza un arbust stufos, bogat in tulpini si frunze decorative care cresc sub forma lanceolata in nuante de verde-gri. Florile sunt mici si cresc pe lungimea tulpinilor, in grupuri, in nuante de violet deschis. Ele sunt o atractie pentru albine si fluturi.

Barba Albastra este un arbust de talie mica cu o crestere usoara. Soiul ajunge la o inaltime cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Arbustul infloreste in anotimpul de vara in luna august si noi flori apar pana la sfarsitul lunii septembrie. Barba Albastra creste cel mai bine in locuri insorite siprefera soluri fertile cu un drenaj bun. Arbustul tolereaza poluarea din zonele urbane.

Caryopteris Heavenly Blue este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori care creeaza imagini atragatoare in aranjamentele decorative din gradini si parcuri. Se planteaza in ronduri, pe langa borduri, trotuare si in aranjamente decorative mixte oferind imagini naturale in gradinile de tip Cottage.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara