Potentilla Pink Queen

* Dimensiune : 
19,80 lei
- +

Potentilla fruticosa Pink Queen este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Rosaceae si creste sub forma de tufisuri dense, atragatoare din punct de vedere estetic. Fiecare ramura este impodobita cu frunze mici care cresc sub forma palmata in nuante de verde inchis. Florile sunt formate din 5 petale in nuante intense rozalii.

Potentilla Pink Queen este un arbust decorativ de talie mica cu o crestere moderata-usoara. Infloreste pe o perioada lunga de timp, primele flori se deschid in luna iunie si infloresc pana in luna octombrie. Plantarea arbustului trebuie facuta in zonele cu semi-umbra sau in locurile insorite. Soiul creste bine in mai multe tipuri de soluri dar le prefera in general pe cele cu un drenaj bun. Nu este sensibil la boli sau la daunatori.

Potentilla fruticosa Pink Queen este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Soiul este extrem de atragator in orice tip de aranjament, se poate planta in gradinile mici si mari, in parcuri sau alte spatii verzii.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara