Barba Albastra Caryopteris Grand Bleu

* Dimensiune : 
18,50 lei
- +

Caryopteris clandonensis Grand Bleu este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Lamiaceae. Soiul formeaza tufisuri bogate cu frunze decorative si flori. Frunzele sunt simple, cresc sub forma lanceolata cu marginile usor ondulate in nuante de verde-albicios. In toamna frunzele se ingalbenesc. Florile sunt mici, cresc grupate in buchetele in culori intense de albastru.

Caryopteris Grand Bleu este un arbust de talie mica cu o crestere usoara. La maturitate arbustul ajunge la o inaltime cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga, primele flori se deschid in luna august si tin pana la sfarsitul lunii septembrie. Arbustul creste bine doar in zonele insorite, luminoase. Soiul nu este pretentios fata de sol dar le prefera pe cele cu un drenaj bun. Nu prezinta sensibilitate la poluare sau la daunatori.

Barba Albastra Caryopteris Grand Bleu este un arbust decorativ prin port, frunze si flori. Este un soi potrivit pentru amenajarea gradinilor mici. Se planteaza pe langa banci, in ronduri sau frontiere oferind imagini placute in gradinile de tip cottage, cele de stancarie si gradinile informale.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara