Hortensia Hydrangea Pink Diamond

* Dimensiune : 
21,80 lei
- +

Hydrangea paniculata Pink Diamond este un arbust decorativ de gradina cu flori care se incadreaza in familia Hydrangeaceae. Arbustul este cunoscut ca Hortensia Pink Diamond. Soiul formeaza tufisuri mari, dense si bogate in frunze care in perioada de inflorire radiaza de frumusete. Frunzele sunt mari, cresc sub forma ovata intr-o culoare de verde inchis iar florile cresc in buchete conice, foarte frumoase. Florile au petalele in culori interesante de roz cu alb.

Hortensia Pink Diamond este un arbust de talie mijlocie care la maturitate poate atinge inaltimea de 150-200 de centimetri. Are o crestere moderata-usoara. Arbustul incepe sa prinda culoare in anotimpul de vara. Primele flori apar in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii august. Hortensia prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite sau in locuri cu semi-umbra. Planta adora solurile cu o umiditate medie, constanta si cu un drenaj bun. Arbustul nu prezinta sensibilitate la poluarea aerului sau la daunatori.

Hortensia Pink Diamond este un arbust decorativ prin port, aspect, frunze si flori. Soiul este adorat de catre gradinari si iubitori de plante. Hortensia creeaza imagini demne de admirat in orice tip de gradina sau in parcuri. Arbustul se planteaza solitar sau aliniar iar pentru efecte interesante se planteaza langa borduri, trotuare sau pe langa cladiri.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 150 - 200 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara