Iasomie Philadelphus Schneesturm

* Dimensiune : 
19,80 lei
- +

Philadelphus Schneesturm este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Hydrangeaceae si este cunoscut sub denumirea de Iasomie. Se dezvolta puternic, bogat in ramuri. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis. Florile sunt albe, minunate, cresc cu aspect batut. Petalele florilor au un parfum deosebit. In perioada de inflorire arbustul este extrem de frumos. Florile sunt o atractie deosebita pentru albine si fluturi.

Iasomia Schneesturm este un arbust decorativ de talie mare cu o crestere lenta spre moderata, la maturitate dezvoltandu-se la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Perioada de inflorire incepe la inceputul anotimpului de vara in luna iunie si iulie. Arbustul prospera cel mai bine in zonele insorite, deschise sau in locuri cu semi-umbra. Solurile potrivite sunt cele bine drenate, nisipoase. Nu necesita intretineri sau ingrijiri deosebite si nu prezinta sensibilitate la daunatori.

Philadelphus Schneesturm este un arbust decorativ de gradina. Frumusetea soiului este scoasa in evidenta prin port, frunze si flori. Se poate planta in gradinile mari si mici, in parcuri sau alte spatii verzi. Se planteaza solitar pe langa cladiri, ziduri, borduri, garduri.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 3 - 5 metri
Anotimp inflorire : Vara