Hortensia Hydrangea Bouquet Rose

* Dimensiune : 
32,00 lei
- +

Hydrangea macrophylla Bouquet Rose este o planta decorativa foarte frumoasa. Florile sale minunate se folosesc la diferite buchete sau chiar si ornamente florale. Soiul este un arbust decorativ denumit Hortensia Bouquet Rose. Creste dens si bogat formand tufisuri impresionante. Florile cresc in buchete imense in culori superbe de roz. Ele sunt usor parfumate. Frunzele sunt de marime mijlocie si cresc sub forma ovoida in nuante inchise de verde.

Hortensia Bouquet Rose infloreste spectaculos la inceputul verii. Florile apar in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lui august. Hortensia este un arbust decorativ de talie mijlocie care creste pana la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Arbustul are o crestere moderata si se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in locuri insorite sau in zone cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie constanta. Florile sunt o atractie pentru albine si fluturii viu colorati. Arbustul are o rezistenta ridicata la daunatori si la poluarea aerului.

Hortensia Bouquet Rose impodobita cu buchete din abundenta creeaza efecte spectaculoase in orice tip de gradina. Soiul ofera decor prin port, aspect, frunze si flori. Este un soi ideal pentru decorarea spatilor publice verzi, in parcuri. Hortensia se planteaza solitar sau aliniat. Florile sale mari se folosesc la aranjamente florale, buchete si ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara