Hortensia Hydrangea Nikko Blue

* Dimensiune : 
33,00 lei
- +

Hydrangea macrophylla Nikko Blue este un arbust decorativ cu flori care face parte din familia Hydrangeaceae. Hortensia creste dens, formeaza tufisuri bogate in frunzis. Frunzele sunt de marime mijlocie si cresc in culori intense de verde inchis. Florile creeaza buchete gigante cu aspect globular in nuante de albastru deschis, intens. In perioada de inflorire arbustul este spectaculos.

Hortensia Nikko Blue este un arbust de talie mijlocie cu o crestere moderata-usoara. Soiul poate atinge inaltimile de 100-150 de centimetri. Florile cresc din abundenta in anotimpul de vara. Primele flori se deschid in luna iunie si infloresc abundent pana la sfarsitul lunii august. Hortensia prospera cel mai bine in zonele insorite sau in locuri cu semi- umbra. Soiul prefera solurile cu o umiditate medie constanta cu un drenaj bun. Arbustul nu necesita ingrijiri sau intretineri si are o toleranta buna la poluarea aerului.

Hortensia Nikko Blue este un arbust inedit cu care se pot realiza decoruri minunate, un mic paradis in gradini si parcuri. Gradinile decorate cu acest arbust ofera imagini pline de eleganta. Hortensia se planteaza solitar pe langa cladiri, case, ziduri, pe langa trotuare sau borduri. Florile de Hortensie sunt extrem de atragatoare, cu ele se pot crea aranjamente florale minunate pentru diferite ocazii sau chiar buchete de mireasa.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara