Hortensia Hydrangea Bluebird

* Dimensiune : 
33,00 lei
- +

Hydrangea serrata Bluebird este un arbust decorativ cu flori deosebite care face parte din familia Hydrangeace si este cunoscut sub denumirea de Hortensie. Creste sub forma de tufisuri imense, bogate in frunze si flori. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori inchise de verde. Florile formeaza buchete deosebite. Florile mici in nuante de violet sunt inconjurate de flori mari albe.

Hortensia Bluebird este un arbust cu o crestere moderata-usoara. Soiul se incadreaza in categoria arbustilor de talie medie care la maturitate poate atinge inaltimea cuprinsa intre 100-150 de centimetri. In perioada verii arbustul impresioneaza prin inflorirea abundenta. Florile impodobesc puternic arbustul din luna iunie continuu pana in octombrie. Planta se recomanda a se amplasa in locuri insorite sau in zone cu semi-umbra. Hortensia prospera cel mai bine in soluri bogate, umede dar cu un drenaj bun. Nu necesita intretineri sau ingrijiri deosebite dar se recomanda protejarea de insecte daunatoare.

Hydrangea serrata Bluebird este un arbust decorativ ce creeaza contraste si texturi inedite in orice aranjament peisagistic. Contribuie la crearea de imagini naturale in gradinile de tip cottage. Pentru efecte interesante se planteaza pe langa cladiri, ziduri, pe langa trotuare si borduri.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara