Filtru Produse (8 produse)

Tipul Plantei

Amplasare

Creste pana la

45,00 lei
Chamaecyparis lawsoniana Columnaris este un conifer ornamental. Soiul este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Albastru. Coniferul este printre cel mai apreciat soi folosit ca si gard viu. Frunzisul sau colorat este superb, creste dens si compact. Frunzele...

19,80 lei
Chiparosul Leylandii este un conifer ornamental care face parte din familia Cupresaceae. Este un soi de Chiparos cu o crestere luxurianta. Coniferul are frunzisul vesnic verde. Creste sub forma de arbust cu frunzele sub forma aciculara-aplatizata in nuante...

25,00 lei
Juniperus virginiana Moonglow este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde. Soiul apartine familiei de plante Cupresaceae. Soiul creste cu o coroana bogata si densa cu aspect conic. Frunzele cresc sub forma aciculara intr-o culoare placuta de...

175,00 lei
Juniperus virginiana Spartan este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Soiul este originar din America de Nord. Este un soi de ienupar. Coniferul creste sub forma de arbust cu frunzisul dens si bogat. Frunzele cresc...

19,50 lei
Taxus baccata este conifer care apartine familiei de plante Taxaceae. Coniferul este cunoscut sub denumirea populara de Tisa. Frunzisul este vesnic verde, frunzele cresc sub forma aciculara in nuante intense de verde cu aspect lucios. Tisa creste cu...

25,00 lei
Thuja occidentalis Brabant este un conifer ornamental care apartine familiei de plante Cupressaceae. Soiul este cunoscut sub denumirea de Tuia Brabant. Coniferul are frunzisul vesnic verde, proaspat in nuante de verde, galbui-bronz. Soiul este ideal pentru...

25,00 lei
Thuja occidentalis Columna este un conifer decorativ cu frunzisul vesnic verde. Tuia apartine familiei de plante Cupressaceae. Coniferul creste cu frunzisul dens si bogat, formeaza o coroana superba cu aspect columnar. Frunzele sunt aciculare, moi,...

25,00 lei
Thuja plicata Atrovirens este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Cupressaceae. Soiul este cunoscut sub denumirea de Tuia Giganta. Tuia creste si se dezvolta puternic cu frunzisul luxuriant, dens si bogat. Frunzele sunt moi,...
Se afiseaza 1-8 din 8 produse

Natura este o sursa vie de viata si in acelasi timp o sursa de inspiratie. Gradinile sunt locul unde se intalneste natura cu arta. Orice iubitor de plante poate sa isi transforme gradina intr-un loc unic.

Gradina sau curtea casei tale se pot transforma intr-o bijuterie verde care sa emane tot timpul prospetime si culoare chiar si in iernile geroase prin intermediul coniferelor decorative. Noi te sfatuim sa iti realizezi cele mai spectaculoase garduri vii din conifere.

Gardul viu vesnic verde va fi mandria gradinii si a curtii tale. Cu siguranta orice trecator ii va admira prospetimea. Gardul viu iti ofera delimitare, intimitate si refugiu unde tu si familia ta te poti simti bine admirand splendoarea si frumusetea gradinii.

Expertii stiu ce plante si conifere decorative sa alegi pentru formarea celor mai frumoase garduri vii demne de admirat. Specialisti in arta gradinaritului si a peisagisticii din echipa noastra stiu secretul care iti poate transforma in mod radical gradina prin intermediul alegerii gardurilor vii de conifere in culori vibrante si cu un aer de prospetime. Coniferele sunt plantele recomandate pentru realizarea celor mai frumoase garduri vii.

De ce sa alegi coniferele pentru realizarea gardurilor vii? Acestea ofera mai multa culoare gradinii indiferent de anotimp, ele pot forma garduri vii compacte, drepte usor de manevrat si usor de intretinut. Imagineaza-ti un labirint imens, incalcit, compact si impresionant. Ce zici, nu ti-ai dori ca gradina ta sa aiba aceasta atmosfera de poveste?

Sau cum ti se pare un gard viu realizat din chiparos albastru (Chamaecyparis lawsoniana Columnaris)? Deja iti poti imagina un gard viu de conifere intr-o culoare de remarcat, cu aer regal. Chiparosul albastru isi pastreaza culoarea si aspectul proaspat dat de ace pe tot parcursul anului. Gardul viu format din conifere albastre este usor de intretinut si creste pana la o inaltime de peste 3 metri, destul de mare pentru a forma labirintul in care tu sa te refugiezi.

Adori aspectul verdelui intens si doresti sa ai o gradina cu aspect alpin?

Alegerea ideala este un gard viu din conifere alpine intr-o culoare intensa de verde. Il poti obtine prin alegerea speciilor remarcabile prin grandoarea lor. Opteaza pentru soiuri precum: Chiparosul Leyland (Cupressocyparis x leylandii), Juniperus Virginiana Spartan sau Taxus baccata. Indiferent de soiul ales, gardul viu din conifere alpine va oferi cu siguranta, un efect remarcabil iar tu vei avea parte de o gradina vesnic proaspata si verde indiferent de anotimp.

Conifere vesnic verzi pentru garduri vii in functie de tipul gradinii tale

In cele ce urmeaza, iti vom recomanda tipurile de conifere pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru in functie de tipul gradinii tale pentru a obtine un gard viu demn de toata admiratia.

Gradinile in stil italian pot fi inconjurate impresionant cu Thuja Columna. Coniferul creste cu aspect columnar, conic dar se poate forma si modela foarte usor. Tuia nu este pretentioasa si creste bine in orice zona. Gardul viu intr-o nuanta de verde crud cu o prospetime de invidiat il poti obtine si prin plantarea de Tuia plicata Atrovirens. Soiul de conifer este vesnic verde, frunzele sale cu aspect solzuros formeaza garduri vii bogate si compacte intr-o nuanta proaspata de verde crud, lucios, ideal pentru gradinile in stil italienesc. Imagineaza-ti contrastul culorilor in anotimpul de iarna: albul zapezii cu verdele crud lucios. Acest soi de Tuie se tunde si se intretine foarte usor, in plus, creste bine in mai multe tipuri de soluri cu o umiditate medie.

Un gard viu de basm pentru gradinile in stil englezescc sau cele cu aspect salbatic il poti obtine prin alegerea Ienuparului Virginiana Moonglow. Cu ajutorul acestui conifer, gardul viu va oferi gradinii un peisaj cu aspect inghetat datorita frunzisului in nuante de gri-argintiu.

Poti avea si garduri vii sau labirintele aurite in nuante de galbui vernil sau bronz care te duc cu gandul la arta asiatica. Acestea se obtin prin plantarea de Thuja Brabant. Frunzisul cu reflexile colorate in nuante galbui ale Tuiei iti capteaza cu siguranta privirea iar aspectul lor te indeamna la relaxare si te ajuta sa iti mentii pacea interioara. Aceste tipuri de conifere sunt ideale pentru gradinile Zen sau cele in stil japonez.

Te asteptam in magazinul nostru online! Aici vei gasi toate coniferele enumerate mai sus si multe altele pentru ca tu sa iti construiesti cele mai inedite si cele mai frumoase garduri vii.

Mai mult