Filtru Produse (47 produse)

Tipul Plantei

Anotimp inflorire

Amplasare

Creste pana la

28,50 lei
Aucuba japonica Variegata sau Pomul de Aur este un arbust decorativ pe care il includem in familia Garryaceae. Vesnic verde si mandrul purtator al unei coroane dense si bogate, acesta este originar din Japonia.

22,00 lei
Berberis media Red Juwel sau Dracila Red Juwel este o specie de arbust spinos din familia Berberidaceae. Cu frunzisul sau vesnic verde, incanta prin cromatica rosiatica a frunzelor si buchetului de flori de culoare galben-pal.

22,00 lei
Buxus sempervirens, cunoscuta sub numele de Cimsir sau Merisor, este o specie de arbust ornamental originar din Sud-vestul Eurasei si din Nordul Africii. Specia arbustiva ornamentala face parte din familia Buzaceae si se remarca prin frunzisul des, bogat si...

22,00 lei
Buxus sempervirens Suffruticosa sau Cismir Suffruticosa este un tip de arbust ornamental din familia Buxaceae. Vesnic verde si de talie mica, detine un frunzis cu aspect oval, lucios, in nuante de verde crud. Acesta are o lungime de 1-2 cm.

18,50 lei
Cotoneaster dammeri Skogholm este o planta din familia Rosaceae, originara din China. Specie decorativa vesnic verde cu frunze lucioase, ovale in tonuri de verde inchis. Acest soi de planta decorative face fructe mici, rotunde, colorate in tonuri de rosu.

18,50 lei
Cotoneaster procumbens Streib's Findling este un arbust ornamental din familia Rozaceae. Este o specie taratoare, stufoasa, de mare intindere. Frunzele au forma ovala, sunt lucioase si de culoare verde inchis. Florile sunt de culoare alba iar fructele au...

18,50 lei
Cotoneaster salicifolius Herbstfeuer, cunoscut si sub denumirea de Barcoace Herbstfeuer, este un soi de arbust tarator cu frunze cazatoare, pe care il incadram in familia Rosaceae. Acesta creste amplu si ramificat. Frunzele au forma de lance si tonuri de...

19,50 lei
Euonymus fortunei Emerald Gaiety cunoscut si sub denumirea populara de Salba Emerald Gaiety, este un arbust ornamental din familia Celastraceae. Cu frunzele vesnic verzi, acesta formeaza tufisuri bogate si compacte. Frunzele au forma ovala si sunt extrem de...

19,50 lei
Euonymus fortunei Emerald Gold sau Salba mare Emerald Gold este un soi de arbore ornamental din familia Celastraceae. Are frunzele vesnic verzi care cresc compact si bogat sub forma de tufe.

 
Euonymus fortunei Sunspot avand denumirea populara de Salba Euonymus Sunspot este un arbust cu frunze vesnic verzi din clasa Celastraceae. Creste amplu si ramificat si se remarca prin expresivitatea frunzelor extrem de decorative. Frunzele au forma ovala si...

23,60 lei
Euonymus japonicus Aureomarginatus este un soi de arbust decorativ din clasa Celastraceae. Cunoscut si sub denumirea de Salba Japoneza, formeaza tufisuri bogate si compacte foarte interesante. Frunzele, vesnic verzi, au forma ovala cu margini usor gonflate....

 
Hebe ochracea James Stirling  este un soi de arbust ornamental cu frunze vesnic verzi asemanatoare cu cele de tuia. Este un arbore din clasa Plantaginaceae. Are forma sferica si creste amplu si compact. Frunzele sunt aciforme fiind scaldate in tonuri de...

19,80 lei
Hypericum calycinum sau Sunatoarea Vesnic Verde este o specie de arbust decorativ din familia Hypericaceae. Creste bogat si usor ramificat. Frunzele cresc in perechi au forma ovala si nuante de verde inchis. Florile sunt galbene si formate din cate 5 petale.

19,80 lei
Hypericum patulum Hidcote sau Sunatoare Ornamentala Hidcote este un tip de arbust peren care face parte din familia Hypericaceae. Florile sunt sub forma de inima, de culoare galben intens si sunt formate din 5 petale. Frunzele sunt sub forma de lance,...

 
Ilex aquifolium Argentea Marginata este un arbust peren cu frunze vesnic verzi din clasa Aquifoliaceae. Are frunzele ovale cu margini spinoase, Totpe margini are tonuri de verde inchis cu alb. Formeaza tufisuri ample si bogate cu flori mici, albe si fructe...

25,00 lei
Ilex aquifolium Golden van Tol sau Laurul Auriu este un arbore decorativ peren pe care il incadram in clasa Aquifoliaceae. Frunzisul este vesnic verde si formeaza tufisuri ample si bogate. Frunzele au forma ovala iar la margini sunt spinoase, lucioase,...

18,50 lei
Ligustrum ovalifolium Argenteomarginatum cunoscut si ca Lemnul Cainesc Argenteomarginatum este o specie de arbust ornamental din familia Oleaceae. Originara din Japonia, are frunze vesnic verzi cu aspect lucios in nuante de verde cu alb pe margini.
Se afiseaza 1-24 din 47 produse

Arbustii cu frunzisul vesnic verde adauga multa energie, viata si culoare gradinilor si peisajelor. Speciile cu frunzis permanent favorizeaza orice decor, oferindu-i un aspect natural si voios pe tot parcursul anului.

Arbusti vesnic verzi vin intr-o varietate larga de culori, forme, marimi si texturi. In functie de soiul lor se pot planta ca si garduri vii, solitari, in grupuri, ca acoperitori de sol sau in amestecuri si combinatii mixte cu alte plante si flori de gradina.

Structura si aspectul lor fermecator creaza texturi inedite in orice spatiu verde.

Dafinul este un arbust superb cu frunzisul venic verde, lucios si cu florile albe parfumate. Dafinul confera imagini atragatoare in gradinile de stancarie sau in cele impadurite si este un soi extrem de potrivit pentru zonele umbrite.

Pomul de aur Aucuba este un soi arhitectural superb cu frunzele decorate in nuante de verde crud cu vernil si cu aspect lucios. Fructele mici in nuante de rosu intens impodobesc superb arbustul in anotimpul de toamna. Acest soi creste bine si in ghivece realizand contraste fine, interesante in orice decor.

Arbustii cu frunzisul vesnic verde extrem de versatili, potriviti pentru amenjarea peisajelor din gradini, pentru parcuri si alte decoruri peisagistice sunt arbustii Euonymus Japonicus Kathy. Aceste soiuri cresc bine in orice sol. Culoarea si aspectul frumos decorat al frunzelor realizeaza decoruri proaspate in orice anotimp.

Un soi apreciat pentru frumuseta frunzelor sale lucioase cu aspect spinos in nuante de verde inchis este Mahonia. Florile galbene in nuante stralucitoare, parfumate creaza peisaje elegante. Florile sunt o sursa bogata de polen care atrag albinele si fluturii. Arbustul este ideal pentru amenajarea gradinilor impadurite, soiul este ideal ca acoperitoare de sol sau sadit in frontiere.

Spectacole in nuante de verde si rosu cu reflexii stralucitoare cu soiuri de Photinia Fraserii Red Robin impodobesc gradinile in aspecte vesele si vii. Arbustul cu frunzis permanent decoreaza frumos zonele din fata cladirilor, bordurile sau terasele.

Un specimen remarcabil in gradini este soiul Euonymus Ax Japonez Bravo. Frunzisul sau creaza decoruri spectaculoase in nuante de verde cu crem. Este un specimen perfect pentru a crea peisaje remarcabile care persista chiar si in mijlocul iernii.

Royal Plant te ajuta sa iti creezi o gradina nemuritoare cu ajutorul soiurilor de arbusti vesnic verzi. Cu ajutorul nostru spatiul tau verde este mereu tanar, chiar si pe timp de iarna.

Mai mult