Euonymus fortunei Emerald Gaety

* Dimensiune : 
19,50 lei
- +

Euonymus fortunei Emerald Gaiety cunoscut si sub denumirea populara de Salba Emerald Gaiety, este un arbust ornamental din familia Celastraceae. Cu frunzele vesnic verzi, acesta formeaza tufisuri bogate si compacte. Frunzele au forma ovala si sunt extrem de decorative. Au nuante interesante scaldate in culori precum verde inchis, cu reflexii superbe de alb-crem deschis.

Acest arbust decorativ are o marime medie insa poate atinge inaltimi de 30-50 de centimetri. Vegeteaza optim in locurile luminoase sau semi-umbroase. Prefera orice tip de sol singura conditie este sa aiba umiditate medie.

Salba Emerald Gaiety poate fi tuns si plantat in orice tip de gradini. Recomandat este sa se planteze in gradinile tip frantuzesc, unde o multitudine de forme geometrice se impletesc intr-o armonie desavarsita.

Este un arbust potrivit decorarii oricarui tip de gradini, putandu-se a fi plantat solitar sau in grupuri. Este extrem de decorativ, poate fi plantat ca si gard viu sau in gradinile tip labirint pentru un aspect grandios.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 30 - 50 cm