Caprifoi Lonicera nitida Lemon Beauty

* Dimensiune : 
22,00 lei
- +

Lonicera nitida Lemon Beauty sub denimirea sa populara de caprifoi este un arbust ornamental cu frunzisul vesnic verde. Acesta creste sub forma de tufisuri bogate si cu o ramificatie mare fiind extrem de cautat datorita aspectului colorat in tonuri de verde si galben-lamaie al frunzisului.

Infrumuseteaza orice obiect prin ramurile sale lungi, maroniu-roscate, si prin fantastica paleta de culori a frunzelor in care se regasesc tonuri de vernil, galben si crem. Frunzele se dezvolta in perechi pe ramurile viu colorate.

Are o rata de crestere mica, putand atinge inaltimi cuprinse intre 50-100 de centimetri. Vegeteaza cel mai bine in locurile cu semi-umbra sau scaldate in lumina naturala. Agreeaza orice tip de sol insa le prefera pe cele bine drenate. Este un soi foarte rezistent la poluare.

Lonicera nitida LemonBeauty incanta prin port, aspect si frunze si este folosit in combinatii cu diverse plante decorative pentru gradina. Se poate planta atat singur cat si in grupuri, sau in ronduri pe langa borduri, alei, garduri sau copaci. Prin aspectul inedit impresioneaza placut iubitorii de frumos.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Primavara, Vara