Pieris Forest Flame

* Dimensiune : 
28,00 lei
- +

Pieris Forest Flame este un arbore extrem de decorativ si cu frunzis vesnic verde care face parte din clasa Ericaceae. Acesta se dezvolta sub forma de tufisuri bogate si foarte apreciate datorita culorii frunzelor tinere si anume, roz-ciclam.

Frunzele au forma de lance si aspect lucios. Prin tonurile de verde si roz-ciclam aceasta specie se remarca intr-un mod aparte. Florile albe, cresc sub forma de clopotei.

Aceasta specie este de talie mica dar la maturitate ajunge la inaltimi cuprinse intre 50-100 de centimetri. Agreeaza locurile cu mult soare dar si pe cele semi-umbroase, insa solul trebuie sa fie fertil, bine drenat si sa aiba un grad de umiditate constant. Este recomandat sa se sadeasca intr-un loc ferit de vant pentru a nu ii deveni nociv dezvoltarii.

Pieris Forest Flame poate fi plantat in gradini si parcuri sau in diverse alte aranjamente peisagistice ca si arbust decorativ. Este ideal in combinatii cu alte plante decorative intrucat reda un peisaj impresionant. Se poate planta singur sau in grupuri, este o specie extrem de apreciata datorita culorilor portului, al florilor si al frunzisului sau.

Amplasare : Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm