Chiparos Albastru Chamaecyparis lawsoniana Columnaris

* Dimensiune : 
45,00 lei
- +

Chamaecyparis lawsoniana Columnaris este un conifer ornamental. Soiul este cunoscut sub denumirea de Chiparosul Albastru. Coniferul este printre cel mai apreciat soi folosit ca si gard viu. Frunzisul sau colorat este superb, creste dens si compact. Frunzele cresc sub forma aciculara, aplatizata in nuante si tonuri de albastru-vernil.

Chiparosul Albastru este un conifer cu frunzisul vesnic verde. Soiul este un conifer de talie mica cu o crestere lenta. Chiparosul poate atinge inaltimea de 3 metri. Soiul este usor de intretinut si de modelat. Coniferul creste cel mai bine in zonele luminoase. Solurile preferate sunt solurile bogate in humus care au un drenaj bun. Coniferul nu tolereaza solurile argiloase sau nisipoase.

Chamaecyparis lawsoniana Columnaris este un conifer decorativ prin port, frunzis si culoare care ramane neschimbat pe tot parcursul anului. Chiparosul se poate utiliza in aranjamentele de gradini, parcuri sau stradal. Daca se planteaza ca gard viu creeaza imagini inedite pline de viata si culoare.

Amplasare : Soare