Trandafir pitic Rosa Rote Fairy

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
22,00 lei
- +

Trandafirul Rote Fairy este un soi acoperitor de sol care face parte din familia Rosaceae si formeaza tufisuri intinse, bogate cu flori mari. Tulpinile sunt puternice si spinoase iar frunzele cresc cu aspect penat in culori inchise de verde. Florile sunt mari, deschise cu aspect batut. Petalele florilor sunt catifelate, colorate in nuante de rosu, acestea cresc grupate pe tulpini.

Rote Fairy se dezvolta puternic, soiul poate atinge inaltimea de 30-50 de centimetri insa raspandirea pe orizontala, la nivelul solului, este mult mai impresionanta. Perioada de inflorire este lunga, primele flori apar la inceputul verii in luna iunie si infloresc in bufeuri pana in octombrie. Soiul infloreste abundent daca se planteaza in zonele insorite si creste bine in soluri fertile cu un drenaj bun. Are o rezistenta mare la daunatori.

Trandafirul Rote Fairy este o planta decorativa cu flori care se poate planta in orice tip de gradina, in parcuri sau alte decoruri peisagistice. Soiul se planteaza in borduri sau ca acoperitor de sol.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna