Trandafir pitic Yellow Fairy

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Rosa Yellow Fairy este un soi pitic, acoperitor de sol. Trandafirul creste in tufe dense si bogate cu flori. Frunzele sunt colorate in culori inchise de verde cu aspect semi-lucios iar florile sunt bogate, formate din petalele matasoase in nuante de galben stralucitor.

Trandafirul Yellow Fairy este un trandafir de talie mica cu o dezvoltarea viguroasa si poate creste la o inaltime de 20-30 de centimetri. Trandafirul are o inflorire spectaculoasa pe toata perioada verii pana la sfarsitul anotimpului de toamna. Primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana in luna noiembrie. Este o planta care adora zonele luminoase si insorite. Trandafirul creste bine in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun. Soiul are o rezistenta puternica la daunatori si boli si nu necesita intretineri deosebite.

Trandafirul Yellow Fairy creeaza imagini pline de culori calde in orice aranjament de gradina. Este un soi perfect pentru borduri sau ca acoperitor de sol. Trandafirul se poate planta si in ghivece cu care se pot infrumuseta terasele, scarile si balcoanele.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna