Trandafir Diadal

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Rosa Diadal este un soi de trandafir romantic care face parte din familia Rosaceae. Soiul creste in tufe bogate cu tulpinile inalte. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori inchise de verde. Florile sunt mari, cresc cu aspect batut cu petalele catifelate in nuante de roz.

Diadal este un soi viguros cu o crestere usoara care la maturitate soiul poate atinge inaltimea de 100-150 de centimetri. Soiul are o perioada lunga de inflorire iar aceasta este absolut superba. Primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc continuu pana in luna octombrie. Trandafirul prospera cel mai bine daca se planteaza in zonele deschise, insorite. Soiul nu este pretentios fata de sol, creste bine in cel fertile cu un drenaj bun. Are are o rezistenta puternica la boli si la daunele provocate de daunatori.

Trandafirul Diadal este o planta decorativa prin florile sale delicate care creeaza imagini demne de admirat in orice aranjament de gradina. Soiul se planteaza pe langa trotuare, borduri, alei sau in ronduri. Cu ajutorul florilor se pot realiza aranjamente florale superbe.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara