Trandafir Rose de Resht

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Rose de Resht este un soi vechi, istoric care face parte din familia Rosaceae. Soiul creste in tufe dense si bogate in frunzis cu tulpinile puternice si spinoase. Frunzele cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis iar florile sunt mari, bogat impodobite si cu aspect batut. Fiecare floare este formata din multe petale in nuante intense de roz.

Rose de Resht are o crestere viguroasa si poate atinge inaltimea de 1 - 1,5 metri. In perioada de vara si toamna trandafirul infloreste puternic. Primele flori incep sa apara in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lunii octombrie. Plantarea trebuie facuta doar in zonele luminoase, insorite. Creste ideal in soluri bine drenate cu o umiditate medie si nu este o planta sensibila la daunatori si la boli.

Trandafirul Rose de Resht este un arbust decorativ prin flori care se poate planta in toate tipurile de gradini, in parcuri sau stradal. Soiul creeaza borduri frumoase iar in gradini se planteaza pe langa trotuare, alei sau in ronduri.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara