Trandafir urcator Alchymist

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Alchymist este un soi catarator care face parte din familia Rosaceae. Soiul creste si se ramifica puternic cu tulpinile lungi bogat impodobite cu flori. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori inchise de verde. Florile sunt mari si deosebite cu aspect batut. Fiecare floare este impodobita cu petale colorate in nuante de roz, portocaliu piersica.

Rosa Alchymist are o crestere viguroasa, poate atinge lungimea de 4 metri daca are suficienta sustinere. Soiul infloreste din abundenta pe toata perioada verii pana la jumatatea anotimpului de toamna. Florile apar in luna iunie si infloresc continuu pana la sfarsitul lunii septembrie. Ca si celelalte soiuri de trandafir creste cel mai bine in zonele insorite, luminate. Prospera in mai multe tipuri de soluri care au un drenaj bun si o umiditate medie. Soiul nu necesita ingrijiri speciale si are o rezistenta buna la poluare si la daunatori.

Trandafirul Alchymist este foarte decorativ datorita florilor. Are nevoie de sustinere pentru a se intinde si creeaza spectacole inedite in gradini daca se antreneaza pe spaliere, garduri, ziduri, foisoare sau pe zidurile cladirilor.

Amplasare : Soare
Anotimp inflorire : Vara, Toamna