Trandafir Duftzauber

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Trandafirul Duftzauber este un arbust decorativ cu flori. Trandafirul creeaza tufe bogate cu tulpinile inalte puternice. Este un soi hibrid, german. Pe tulpini trandafirul prezinta spini. Frunzele sunt scaldate in culori intense de verde inchis. Florile sunt mari, frumoase cu petalele deschise, catifelate, colorate in culori aprinse de rosu. Fiecare floare este formata din 30-35 de petale.

Duftzauber infloreste anual si are perioada de inflorire lunga. Trandafirul infloreste spectaculos pe toata perioada de vara si toamna. Zonele potrivite de plantare sunt insorite si luminoase. Creste cel mai bine in soluri bine drenate cu o umiditate medie constanta. In primavara trandafirul se poate tunde. Soiul are o rezistenta buna la boli, daunatori si la temperaturile scazute.

Trandafirul Duftzauber este o planta decorativa prin port, si in special prin flori. Soiul este apreciata datorita florilor sale catifelate in nuante puternice de rosu. Se poate planta in gradinile mici si mari, in parcuri sau stradal. Plantat in borduri, ronduri sau pe langa trotuare si alei ofera peisaje minunate, foarte ornamentale.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna