Trandafir Boule de Neige

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
25,00 lei
- +

Rosa Boule de Neige este un soi istoric si, ca toti trandafirii, face parte din familia Rosaceae. Creste in tufe dense cu tulpinile inalte pe suprafata carora cresc din loc in loc spini. Frunzele sunt de marime mijlocie si cresc in nuante intense de verde. Inflorirea este impresionanta, florile sunt mari, bogat impodobite cu petale catifelate albe imaculat. Aceste flori prezinta un aspect usor batut.

Trandafirul Boule de Neige este un soi cu o crestere viguroasa care la maturitate se dezvolta pana la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Soiul infloreste pe tot parcursul verii pana la sfarsitul anotimpului de toamna, primele flori apar in luna iunie si infloresc pana in octombrie. Trandafirul adora zonele insorite, puternic luminate si creste cel mai bine daca se planteaza in soluri cu un drenaj bun si cu o umiditate medie, constanta. Trandafirul are o rezistenta mare la poluare si la schimbarile de temperatura.

Trandafirul Boule de Neige este o planta decorativa prin flori care impodobesc superb gradinile oferindu-le un aer romantic, elegant. Soiul se planteaza in borduri, ronduri, pe langa alei sau trotuare. Florile sale albe, delicate, se folosesc la aranjamente florale, la buchete pentru mirese sau ca flori simple pentru vaza.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara