Trandafir Passion

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,00 lei
- +

Trandafirul Passion este un soi care se integreaza in categoria trandafirilor teahibrizi si creste in tufe bogate. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori inchise de verde cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari cu aspect dublu formate din petale catifelate in nuante rozalii. Petalele florilor sunt usor parfumate.

Trandafirul Passion se dezvolta puternic iar la maturitate poate atinge inaltimea de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este spectaculoasa si lunga. Primii boboci incep sa se deschida in luna iunie si infloresc continuu pana in luna noiembrie. Trandafirul este o planta iubitoare de lumina astfel plantarea trebuie facuta doar in zonele insorite. Soiul nu este pretentios fata de sol dar creste cel mai bine in cele cu un drenaj bun. Tolereaza poluarea si schimbarile de temperatura.

Trandafirul Passion ofera imagini inedite gradinilor de la inceputul verii pana la sfarsitul anotimpului de toamna. Soiul se planteaza si in parcuri sau stradal. Florile de trandafiri sunt perfecte pentru aranjamente florale pentru diverse ocazii si pentru buchete.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara