Trandafir pitic The Fairy

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
22,00 lei
- +

Rosa The Fairy este un soi pitic care intra in categoria trandafirilor acoperitori de sol si creste in tufe bogate, puternic impodobite cu flori. Frunzele sunt de marime mijlocie, cresc in culori intense de verde cu suprafata semi-lucioasa. Florile sunt bogate cu aspect batut formate din petale fine in nuante de roz deschis. Pe tulpini florile cresc in grupuri.

The Fairy este un trandafir de talie mica care se ramifica puternic. Poate atinge inaltimea de 30-50 de centimetri dar raspandirea pe orizontala este mult mai impresionanta. Perioada de inflorire a soiului este lunga, primii boboci se deschid usor in luna iunie si infloresc abundent pana in luna octombrie. Trandafirul este o planta iubitoare de lumina astfel plantarea se recomanda a se face doar in zonele insorite si luminoase. Soiul nu este pretentios fata de sol, creste cel mai bine in cele fertile cu un drenaj bun. Este rezistent la poluare si la daunatori fiind ideal pentru spatiile verzi din zone urbane.

Trandafirul The Fairy este o planta decorativa prin port si flori. Soiul creeaza decoruri inedite in orice tip de gradina unde se planteaza in borduri, pe langa trotuare, alei sau ca acoperitor de sol. Pentru a impodobi terasele, trandafirul se poate planta in ghivece mari din ceramica.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Toamna, Vara