Trandafir Ferdinand Pichard

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
28,00 lei
- +

Rosa Ferdinand Pichard este un soi vechi, istoric cu inflorirea spectaculoasa. Trandafirul face parte din familia Rosaceae si formeaza tufe dense cu tulpinile puternice, inalte si spinoase. Frunzele cresc in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari, deschise cu aspect dublu. Petalele au model dungat in nuante de roz intens cu roz deschis. Florile sunt usor parfumate.

Ferdinand Pichard este un arbust stufos de dimensiuni medii care la maturitate poate atinge inaltimea de 50-1200 de centimetri. Soiul infloreste in repetate randuri cu flori superbe, primele apar in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lunii octombrie. Trandafirul creste cel mai bine in zonele cu climat calduros iar plantarea se recomanda a se face doar in locuri insorite. Soiul nu este pretentios fata de sol, creste bine in cele care au un drenaj bun. Are o rezistenta buna la poluarea aerului.

Trandafirul Ferdinand Pichard in perioada de inflorire creeaza imagini spectaculoase in aranjamentele de gradini. Soiul se planteaza in frontiere, borduri, pe langa alei si trotuare. Trandafirul ofera decoruri inedite in gradinile de tip cottage sau courtyard.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 100 - 150 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna