Trandafir Meicesar

* Dimensiune : 
* Culoare flori : 
27,50 lei
- +

Trandafirul Meicesar este un soi nobil care intra in categoria tehibrizilor si face parte din familia Rosaceae. Soiul a aparut in Franta in anul 1963. Trandafirul formeaza tufe dense cu tulpinile inalte, drepte si spinoase. Frunzele cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis. Florile sunt mari, magnifice. Fiecare floare este formata din petale catifelate in nuante intense de rosu-visiniu. Petalele sunt usor rasucite.

Trandafirul Meicesar infloreste anual. Soiul are o crestere viguroasa, inaltimile la care ajunge la maturitate sunt de 50-100 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga si spectaculoasa. Primii boboci se deschid in luna iunie si infloresc pana la sfarsitul lui octombrie. Trandafirul adora lumina astfel creste cel mai bine daca se planteaza in zonele insorite. Soiul nu este pretentios fata de sol dar le prefera in general pe cele care au un drenaj bun. Nu necesita ingrijiri deosebite si suporta bine taierea firelor.

Trandafirul Meicesar este o planta decorativa de gradina ale carei flori superbe creeaza imagini demne de admirat. Soiul se potriveste perfect in orice aranjament de gradina unde se planteaza in borduri, ronduri, pe langa alei si trotuare. Cu florile de trandafiri se pot realiza buchete, decoruri si aranjamente florale pentru evenimente speciale.

Amplasare : Soare
Creste pana la : 50 - 100 cm
Anotimp inflorire : Vara, Toamna