Filtru Produse (49 produse)

Tipul Plantei

Anotimp inflorire

Amplasare

Creste pana la

18,50 lei
Tamarix tetrandra este un arbust decorativ ce poarta denumirea populara de Catina Rosie. Soiul se incadreaza in familia Tamaricaeae si formeaza un copac mic cu ramurile arcuite. In perioada de inflorire arbustul isi dezvaluie din plin frumusetea. Frunzele...
Se afiseaza 49-49 din 49 produse

Primavara natura reinvie. Totul se trezeste la viata. Peisajele gradinilor primesc aspecte placute de basm datorita frumusetii naturale ale arbustilor decorativi de primavara.

Viburnum este un arbust decorativ care in anotimpul de primavara devine puternic impodobit cu flori parfumate. Florile sale spectaculoase ofera eleganta si miresme delicate in gradina ta. Fiecare soi al acestei familii de arbusti iti incanta privirile datorita frumusetii care te fascineaza inca din anotimpul de primavara. Calinul, cum este cunoscut la noi acest arbust, este ideal pentru a se planta pe langa cladiri. Ofera imagini interesante si in combinatii cu alte plante decorative.

Florile luminoase in nuante de galben intens ale arbustului Forsythia cu siguranta iti da sentimentul ca primavara a sosit. Ramurile devin bogat impodobite cu flori in forma de clopotei. Pentru un spectacol impresionant de primavara in nuante aurii arbustul decorativ se poate planta in gradinile din fata casei. Numele popular "Ploaie de Aur" este binemeritat de aceasta specie.

Spiraea sau Cununita cu ramurile lungi si curbate creeaza efecte de cascade cu flori la inceput de primavara. Avand florile albe sau roz, acesti arbusti ornamentali sunt potriviti pentru frontiere. Aceste soiuri creeaza contraste de culori in combinatie cu alte plante ornamentale de gradina. Spiraea a castigat admiratia gradinarilor si a iubitorilor de plante, datorita coloritului sau si a florilor gingase pe care le produce.

Liliacul cu florile sale de primavara in nuante de alb sau violet inunda gradinile cu parfumuri placute. Orice gradina poate sa fie reimprospatata cu decori impresionante cu ajutorul gingaselor flori de Liliac. Liliacul Pitic sau Liliacul Japonez Rubella este ideal pentru amenajarea gradinilor mici sau pentru decorarea curtii casei.

Iasomia si Lamaita sunt de asemenea soiuri de arbusti care ofera cele mai delicate parfumuri de primavara. Aceste soiuri produc flori albe din abundenta. Parfumul lor se resimte usor de la distanta. Orice gradina trebuie sa detina un asemenea arbust cu flori parfumate de primavara.

Azalea este un arbust dens, bogat cu frunze si flori delicate care vin intr-o gama imensa de culori si forme. Florile bogate infloresc in luna mai. Acest soi este ideal pentru plantare pe langa ziduri, cladiri, in borduri sau frontiere. Aranjamentele mixte sunt de asemenea foarte atragatoare.

Primavara este un anotimp al miresmelor si al culorilor. Arbustii decorativi de primavara ofera gradinilor contrastele cele mai interesante. Viziteaza magazinul nostru online si transforma-ti gradina intr-un paradis al arbustilor decorativi de primavara.

Mai mult