Rhododendron Red Jack

* Dimensiune : 

Rhododendron Red Jack este un soi de arbust cu flori pe care il incadram in familia Ericaceaea. Acesta creste sub forma de tufisuri bogate cu flori si frunze. Frunzele au marime mijocie si forma lanceolata-eliptica, colorata in tonuri semi lucioase de verde inchis. Florile au un aspect batut in tonuri de rosu aprins. Petalele au margini usor curbate. Sunt extrem de apreciate pentru orice tip de decor.

Azaleea Rhododendron Red Jack  ajunge la inaltimi de pana la 200-300 de centimetri si este un arbust de talie mijlocie. Incepe sa infloreasca primavara, in luna Mai. Prefera locurile scaldate in lumina naturala a soarelui dar ii priiesc si zonele semi-umbroase. Nu necesita ingrijiri speciale, singura conditie este sa fie plantat in soluri bine drenate.

Rhododendron Red Jack este folosit in diverse aranjamente din gradini si parcuri fiind extrem de decorativ prin port, flori si frunze. Este un soi de arbust de accentuare si poate fi plantat in orice tip de gradini, chiar si in cele mici, pe langa cladiri, case, trotuare sau alei.

Amplasare : Semi-umbra, Soare
Creste pana la : 200 - 300 cm
Anotimp inflorire : Primavara