Brad Abies balsamea Nana

* Dimensiune : 
195,00 lei
- +

Abies balsamea Nana este un conifer care creste cu frunzisul dens, vesnic verde. Soiul apartine familiei de plante Pinaceae. Coniferul creste sub forma de arbust. Acest soi formeaza o coroana bogata si densa. Crengile sunt scurte dar dense. Frunzele bradului Balsamifer cresc sub forma aciculara aplatizata intr-o culoare intensa de verde-albicios.

Bradul Balsamifer se incadreaza in categoria coniferelor de talie mica. Soiul are o crestere moderata-usoara. Inaltimea maxima este de 50-100 de centimetri. Bradul prefera zonele cu semi-umbra, dar creste bine si in locuri insorite. Coniferul prospera cel mai bine daca se planteaza in soluri afanate si bine drenate cu o umiditate medie. Soiul nu necesita intretineri deosebite, are o rezistenta remarcabila la temperaturile scazute si la poluarea aerului.

Bradul Balsamifer este un conifer decorativ perfect pentru amenajarea gradinilor mici, gradinile cu aspect montan sau de stancarie. Soiul se planteaza solitar sau in grupuri. Frumusetea coniferului este reflectata de aspectul sau, frunzis si culoare.

Amplasare : Soare, Semi-umbra
Creste pana la : 50 - 100 cm